آرامش در حضور…

تازه رسیده اید خانه، خسته  اید از یک روز پر کار ،  گرسنه اید  و هیچ چیزی برای خوردن در خانه  ندارید.  در یخچال را باز می کنید  و دنبال خوردنی می گردید…  چند تکه کلم بروکلی توی یخچال دارید  و یک بسته قارچ…  برای شروع
عالی است.
بروکلی ها را از هم جدا کنید و زیر آب خوب بشورید، قارچ ها را زیر آب سرد بگیرید و بعد قطعه قطعه کنید. ماهی تابه را روی گاز بگذارید و کمی روغن زیتون اضافه کنید، چند حبه سیر را پوست بگیرید و توی تابه بیاندازید، اول بروکلی و کمی بعد قارچ ها را اضافه کنید و تفت دهید. به ده دقیقه نرسیده صاحب یک غذای خوشمزه شده اید. توی این فاصله هم حتما دست و رویتان را شسته اید و لباس هایتان را عوض کرده اید. تلویزیون را خاموش کنید، تلفن را از پریز بکشید، سی دی موسیقی مورد علاقه تان را توی دستگاه بگذارید و نوشیدنی دوست داشتنی تان را هم برای خودتان درست کنید.
حالا شروع به خوردن کنید، دنیا و آدم هایش را فراموش کنید، فقط به غذایتان و لقمه هایی که می خورید فکر کنید… در آرامش کامل.
 

Advertisements

یک دیدگاه برای ”آرامش در حضور…

  1. سلام.
    یه راهنمایی برات دارم که از این غذا یک غذای چینی لذیذ درست کنی
    مواد لازم(البته اگر توی یخچال داشتید)
    – کدو
    – بادمجان
    – گل کلم
    – کلم سفید
    – کلم بنفش
    – هویج
    – فلفل سبز + فلفل زرد + فلفل قرمز (از همون تپلی ها)
    – سیب زمینی
    – نخود فرنگی
    – قارچ
    – پیاز
    – روغن زیتون
    – آبلیمو
    – فلفل سیاه + نمک + ادویه کاری + زرد چوبه
    – دلستر (کلاسیک،لیمویی،هلویی،سیب یا آناناسی)
    – موسیقی لایت یا کانتری
    – فقط یک لامپ روشن اون هم ترجیحا لامپ هود یا یک لامپ کم نور دیگه
    – خودت
    همه رو خرد می کنی و یکی یکی با روغن زیتونِ کم ، 10 دقیقه تفت میدی.(هویج رو پیش از سرخ کردن ، آب پز کن که خوب مغزپخت بشه)
    هر کدوم که سرخ شد ، کنار میذاری و میری سراغ بعدی.بادمجون رو آخر سر سرخ کن (چون همۀ روغن به خوردش میره) و سیب زمینی رو یکی مونده به آخر.گل کلم رو با پیاز و آبلیمو سرخ کن(که بوی زف نداشته باشه).
    وقتی همۀ سبزیجات رو سرخ کردی ، یک ماهیتابۀ بزرگ بردار و زیرش رو با شعلۀ کم روشن کن. همه رو بریز توش و آروم با هم قاطی کن.الآن وقته یه کم نمک و ادویه کاری و فلفل سیاهه.آروم هم بزن که شکلشون خراب نشه.بعد در ماهیتابه رو بذار و 5 دقیقه ولش کن به حال خودش که مواد طعم و بوی همدیگه رو بگیرن.الآن صاحب یک غذای چینی(البته من درآوردی) هستی که میتونی از خوردنش لذت ببری…نوش جان
    من این غذا رو درست کردم و بردم شرکت …. خیلی طرفدار پیدا کرد.

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s